YVoLi ry

– VOIMISTELU –

Gymnaestrada Tampere 2022

  LÄHDE MUKAAN TAMPEREELLE KESÄKUUSSA 2022

YVoLi osallistuu 9-12.6.2022 Tampereella pidettävään suomen Gymnaestradaan. 

Nuorten voimistelijoiden on mahdollista osallistua matalan kynnyksen voimistelu ohjelmaan, joka on tarkoitettu 12 - 20-vuotiaille tytöille ja pojille

Luonnon lumoissa

 Tanssiohjelma kaiken ikäisille. Tässä vauhdikkaassa ja energisessä katutanssiohjelmassa kohtaavat monet erilaiset tanssityylit. Koreografiassa pohditaan nykyihmisen luontosuhdetta, luonnon monimuotoisuutta ja luonnon arvostamista. Miltä näyttää siirtyminen kaupungista luonnon keskelle?

Näyttävä ohjelma sisältää monipuolisia kuvioita ja vahvaa ilmaisua. Kaikilla tanssijoilla on sama rooli, mutta vaihtelevuutta ohjelmaan lisätään kaanoneilla ja liikesarjojen vuorotteluilla. Sarjat koostuvat perustason tanssiliikkeistä, joihin on otettu vaikutteita muun muassa erilaisista katulajeista. Kaikenikäiset tanssijat ovat tervetulleita mukaan!  

Kaikki tapahtumaan osallistuvat tarvitsevat osallistujapassin 108 €, lisenssin 10,50 €. Lisäksi osallistujille tulee kustannuksia esiintymisasusta, majoituksesta, matkoista ja ruokailusta. Tampereelle mennään omalla linja-autolla ja majoitutaan hostellissa. 

Alustavasti kustannukset ovat n. 400 €/ hlö.Tämän lisäksi osallistujat voivat hankkia seuran
yhteisen edustusasun. Edustusasun tilaus ja hinta tarkentuu myöhemmin.

Matkasta tulevia henkilökohtaisia kustannuksia pyritään alentamaan mahdollisimman paljon seuran järjestämillä yhteisillä talkoilla kuten inventaarioilla, joululahjojen paketoinnilla, myyjäisillä jne.

Lisää asiasta https://www.youtube.com/watch?v=X-ybgIUr7C0

https://www.yvoli.fi/voimistelu/gymnaestrada/

https://gymnaestrada.fi/

Gymppi Tuija 044042711 tai tuija.haikola@kotinet.com

Naisten ohjelman nimi on "Kirkkaat vedet". Ohjelman harjoitukset alkavat tiistaina 14.9. klo 19.30 -20.30 Rannan koululla. Tanssillista voimistelua sisältävä kenttäohjelma, jossa on soljuvia liikesarjoja ja vaihtelevia siirtymisiä kuvioista toiseen. Ohjelmaan osallistuminen edellyttää joko tanssillisen voimistelun perusasioiden osaamista tai muuten hyvää/kohtuullista perusvoimistelutaitoa.

Ikivireät 60+ ohjelman nimi on "Elämä on matka". Ohjelman harjoitukset alkavat keskiviikkona 20.10. klo 11.00 Liikuntakeskuksessa. Ohjelma koostuu perustason liikkeistä ja askelluksista. Ohjelma ei sisällä vauhdikasta juoksua, hyppelyitä tai hyppyjä tai pyörähdyksiä.

 

YvoLi Facebookissa

Yhteystiedot:

yvolivoimistelu@gmail.com

Saat meidät kiinni myös viestillä:

 
    HUOM! Tähdellä *) merkityt kohdat ovat pakollisia.