YVoLi ry

Ilmoittaudu mukaan!

Jäseneksi ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen kaudelle 2021-2022 alkaa elokuussa erikseen ilmoitettuna päivänä.Kausi- ja jäsenmaksut hoidetaan maksamalla Hoika-ohjelman sähköpostiin lähettämä sähköinen lasku. Ryhmään ilmoittautumisen yhteydessä voimistelija liitetään seuran jäseneksi vuodeksi kerrallaan. Pyydämme tarkistamaan sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron ilmoittautumista tehdessä. 

YVoLin yhteistyökumppaniyritykset tarjoavat YVoLin jäsenille alennuksia ja etuja voimassa olevaa jäsenkorttia näyttämällä. Jäsenkortit jaetaan lokakuun aikana. 

Jäsen- ja kausimaksut:

     Jäsenmaksu kaudella 2021-2022 on 10 €/jäsen. 

     Kausimaksu kaudella 2021-2022 on 45 €/ryhmä/jäsen  

   Kausikortti aikuisille koko kauden ajan 2021-2022 on 70€7jäsen, kevätkauden 2022 kausikortti maksaa             40€. Ilmoittautuessasi valitse kausikortti, jos osallistut useampaan ryhmään. ÄLÄ silloin ilmoittudu yksittäisiin ryhmiin! Kausikortilla voi osallistua seuraaviin ryhmiin: 

    Killan kausimaksu 2020-2021 on 10 €/ jäsen 

Maksukäytännöt: 

Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kausi- ja jäsenmaksun. Lasku on maksettava viitteellisenä kokonaisuudessaan eräpäivänä. Laskun loppusumma ei saa muuttaa. Maksamattomasta laskusta lähetetään maksumuistutus. Jäsenen keskeyttäessä voimistelukauden maksua ei palauteta jäljellä olevien tuntien osalta. Ryhmäpaikka on henkilökohtainen eikä sitä voi siirtää toiselle henkilölle. YVoLi ei vastaa seurasta riippumattomista syistä johtuvista salivuorojen peruuntumisista. Tunnin peruuntumisesta ilmoitetaan mahdollisuuksien mukaan. Poikkeustilanteissa seura noudattaa valtiovallan määräyksiä. Poikkeusolojen takia toiminnan keskeytyminen ulkoisesta syystä ( esim. pandemia) ei jäsen- ja kausimaksuja palauteta.

Ilmoittautumisohjeet

  • Löydät ryhmät Voimistelu- ja Tanssi-sivujen alta
  • Huomaathan, että voit ilmoittaa lapsesi ryhmiin alakäyttäjinä. Ohjeet löydät alempaa.
  • Tiedustelut ryhmistä: yvolivoimistelu@gmail.com

Apua ilmoittautumisessa:

  • Maarit Määttänen, p. 0400 714 721.

Uusi käyttäjä, aloita tästä: Käyttäjäksi rekisteröityminen

Aikaisemmin mukana olleet voivat aloittaa tästä: Liikuntaryhmiin ilmoittautuminen

 

Mikäli sähköpostiosoitteesi muuttuu, älä rekisteröidy uudelleen, vaan kirjaudu sisään vanhalla sähköpostiosoitteellasi ja käy muuttamassa omissa tiedoissasi osoite. Tallennuksen jälkeen uusi osoite on käyttäjätunnuksesi.

Ylivieskan voimistelu ja liikunta ei ota vastaan puhelinilmoittautumisia.

Alakäyttäjäksi rekisteröityminen

HUOM! Vanhempi pystyy ilmoittamaan useita alakäyttäjiä (esim. omat tai naapurin lapset) eri ryhmiin omalla sisäänkirjautumisellaan. Vanhempi voi rekisteröidä omaan hallintaansa useita alakäyttäjiä OMAT TIEDOT-sivulla. Sivulla on linkki ”Rekisteröi uusi käyttäjä alaisuuteesi”, joka avaa rekisteröitymissivun, johon täytetään lapsen tiedot (HUOM. laita sähköpostiosoitteeksi vanhemman osoite!). Liikuntaryhmiin ilmoittautumissivulla on pudotusvalikko, josta valitaan ilmoitettavan lapsen nimi ja näin hänet voidaan ilmoittaa mukaan haluttuihin ryhmiin.

Jaa somessa: