YVoLi ry

Ilmoittaudu mukaan!

Jäseneksi ilmoittautuminen

Uusien jäsenten ilmoittautuminen avataan viimeistään heinäkuussa. Kausi- ja jäsenmaksut hoidetaan Hoika-ohjelman sähköpostiin lähettämät sähköiset laskut maksamalla erämaksuna tai kokonaismaksuna. Ryhmään ilmoittautumisen yhteydessä voimistelija liitetään seuran jäseneksi, vuodeksi kerrallaan. Seuran jäsenille paikalliset yritykset tarjoavat alennuksia ja etuja jäsenkorttia näyttämällä (kortit jaetaan syksyn aikana). Muistakaa tarkistaa omat sähköpostiosoitteenne ja puhelinnumeronne järjestelmässä ajantasaiseksi. Kuitti tai kuva kausimaksusta (tai ensimmäisestä erästä) tulee esittää heti toisella harjoituskerralla ohjaajalle.

Peruutusehdot

Harrasteryhmissä voimisteleville ei maksuja palauteta. Mikäli kilparyhmän voimistelija lopettaa kilparyhmässä kesken kauden, tulee kuluvalta kaudelta kuitenkin maksaa puolet kausimaksuista ja valmennusmaksuista. Ryhmän vaihdoissa huomioidaan jo maksetut maksut. Ilmoittautuminen kilparyhmään on sitova. Valmentajan vaihtuminen ei oikeuta maksujen palauttamiseen.

Ilmoittautumisohjeet

  • Telinevoimistelun ryhmät löydät Telinevoimistelu-sivun alta ja jumppapuolen ryhmät löydät Voimistelu-sivun alta
  • Huomaathan, että voit ilmoittaa lapsesi ryhmiin alakäyttäjinä. Ohjeet löydät alempaa.
  • Tiedustelut telinevoimistelun ryhmistä: Miro Naukkarinen, p. 044 2398 136 tai yvoli.teline@gmail.com
  • Tiedustelut jumppapuolen ryhmistä: yvolivoimistelu@gmail.com

Apua ilmoittautumisessa:

  • Miro Naukkarinen, p. 044 2398 136 / Telinevoimistelu
  • Maarit Määttänen, p. 0400 714 721 / Voimistelu.

Uusi käyttäjä, aloita tästä: Käyttäjäksi rekisteröityminen

Aikaisemmin mukana olleet voivat aloittaa tästä: Liikuntaryhmiin ilmoittautuminen

 

Mikäli sähköpostiosoitteesi muuttuu, älä rekisteröidy uudelleen, vaan kirjaudu sisään vanhalla sähköpostiosoitteellasi ja käy muuttamassa omissa tiedoissasi osoite. Tallennuksen jälkeen uusi osoite on käyttäjätunnuksesi.

Ylivieskan voimistelu ja liikunta ei ota vastaan puhelinilmoittautumisia.

Alakäyttäjäksi rekisteröityminen

HUOM! Vanhempi pystyy ilmoittamaan useita alakäyttäjiä (esim. omat tai naapurin lapset) eri ryhmiin omalla sisäänkirjautumisellaan. Vanhempi voi rekisteröidä omaan hallintaansa useita alakäyttäjiä OMAT TIEDOT-sivulla. Sivulla on linkki “Rekisteröi uusi käyttäjä alaisuuteesi”, joka avaa rekisteröitymissivun, johon täytetään lapsen tiedot (HUOM. laita sähköpostiosoitteeksi vanhemman osoite!). Liikuntaryhmiin ilmoittautumissivulla on pudotusvalikko, josta valitaan ilmoitettavan lapsen nimi ja näin hänet voidaan ilmoittaa mukaan haluttuihin ryhmiin.

Jaa somessa: