YVoLi ry

Ilmoittaudu mukaan!

Ryhmiin ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen kaudelle 2022-2023 alkaa 22.9.klo 7.00 Kausimaksut hoidetaan maksamalla Hoika-ohjelman sähköpostiin lähettämä sähköinen lasku. Pyydämme tarkistamaan sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron ilmoittautumista tehdessä. YVoLin yhteistyökumppaniyritykset tarjoavat YVoLin voimistelijoille alennuksia ja etuja voimassa olevaa kausikorttia näyttämällä. Yhteistyökumppnit näet kausikortista. Kausikortit jaetaan lokakuun aikana. 

Kausimaksut: Kausimaksu kaudella 2022-2023 on 55 €/ryhmä/voimistelija/ syksy-kevät.   

Jos näyttää, että joudut jonotuspaikalle, ota yhteyttä Maarit Määttäseen p. 0400 714721 tai Katja Pudakseen p. 044 5018752

Killan kausimaksu 2022-2023 on 20 €/ kiltalainen.

Maksukäytännöt: 

Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kausimaksun. Lasku on maksettava viitteellisenä kokonaisuudessaan eräpäivänä. Laskun loppusumma ei saa muuttaa. Maksamattomasta laskusta lähetetään maksumuistutus. Jäsenen keskeyttäessä voimistelukauden maksua ei palauteta jäljellä olevien tuntien osalta. Ryhmäpaikka on henkilökohtainen eikä sitä voi siirtää toiselle henkilölle. YVoLi ei vastaa seurasta riippumattomista syistä johtuvista salivuorojen peruuntumisista. Tunnin peruuntumisesta ilmoitetaan mahdollisuuksien mukaan. Poikkeustilanteissa seura noudattaa valtiovallan määräyksiä. Poikkeusolojen takia toiminnan keskeytyminen ulkoisesta syystä ( esim. pandemia) kausimaksuja palauteta. 

Aikaisemmin mukana olleet voivat aloittaa tästä: Liikuntaryhmiin ilmoittautuminen

Uusi käyttäjä, aloita tästä: Käyttäjäksi rekisteröityminen

 

Ilmoittautumisohjeet

  • Löydät ryhmät Voimistelu- ja Tanssi-sivujen alta
  • Huomaathan, että voit ilmoittaa lapsesi ryhmiin alakäyttäjinä. Ohjeet löydät alempaa.
  • Tiedustelut ryhmistä: yvolivoimistelu@gmail.com

Apua ilmoittautumisessa:

  • Katja Pudas p. 044 501 8752

 

Mikäli sähköpostiosoitteesi muuttuu, älä rekisteröidy uudelleen, vaan kirjaudu sisään vanhalla sähköpostiosoitteellasi ja käy muuttamassa omissa tiedoissasi osoite. Tallennuksen jälkeen uusi osoite on käyttäjätunnuksesi.

Ylivieskan voimistelu ja liikunta ei ota vastaan puhelinilmoittautumisia.

Alakäyttäjäksi rekisteröityminen

HUOM! Vanhempi pystyy ilmoittamaan useita alakäyttäjiä (esim. omat tai naapurin lapset) eri ryhmiin omalla sisäänkirjautumisellaan. Vanhempi voi rekisteröidä omaan hallintaansa useita alakäyttäjiä OMAT TIEDOT-sivulla. Sivulla on linkki ”Rekisteröi uusi käyttäjä alaisuuteesi”, joka avaa rekisteröitymissivun, johon täytetään lapsen tiedot (HUOM. laita sähköpostiosoitteeksi vanhemman osoite!). Liikuntaryhmiin ilmoittautumissivulla on pudotusvalikko, josta valitaan ilmoitettavan lapsen nimi ja näin hänet voidaan ilmoittaa mukaan haluttuihin ryhmiin.